REKLAM
Fantastiska Partyspel

Fantastiska Partyspel

Gumball

Beskrivning

Gumball ska ha fest och du är inbjuden! Gör dig redo att utmana familjen, vänner och fiender när du utforskar fyra spännande brädspel baserade på platser i Gumballs fantastiska vär
Gumball ska ha fest och du är inbjuden! Gör dig redo att utmana familjen, vänner och fiender när du utforskar fyra spännande brädspel baserade på platser i Gumballs fantastiska värld. Tävla med dina medspelare runt spelplanen och bli den första som når mållinjen – alltmedan du sätter dina färdigheter på prov i samarbets- och tävlingsminispel! Man vet aldrig vad som kommer att hända härnäst i Gumballs fantastiska partyspel!

"Oj, hej! Richard Watterson här! Du kanske känner till mig som Gumballs pappa, eller killen som portats från över 50 Joyful Burger-restauranger i Elmore! Hur som helst, välkommen till Gumballs fantastiska partyspel! Med denna superroliga app kan du festa hemma hos mig och spela brädspel! Gumball och hans vänner låter mig inte spela för att jag satte mig på tärningarna förra gången och de syntes aldrig till igen ... Men eftersom allt är digitalt behöver du inte oroa dig för att det ska hända dig! Nu får de officiella killarna ta över, men jag vet att du kommer att ha så roligt! Richard, klart slut."

Spela ensam och med vänner
Oavsett om du har en riktig fest med ett gäng kompisar eller har kul på egen hand kan du spela Gumballs fantastiska partyspel, och du behöver bara EN enhet. Skicka runt enheten med brädan mellan dina vänner så att alla turas om att spela. Alla minispel kan spelas av upp till fyra personer samtidigt, och varje spelare har sitt hörn av enheten för att kontrollera spelet (och galenskapen!). Har du en ensamfest? Du kan ändå spela alla minispel mot datorn! Så det spelar ingen roll vilket sorts party det är, man kan alltid ha kul med Gumballs fantastiska partyspel!

Fyra fantastiska brädor
Gumballs fantastiska partyspel har fyra brädor för dig och dina vänner att spela på! Slå dig fram genom slingrande och förgrenade vägar där varje tärningskast kan vara skillnaden mellan seger och nederlag! Alla brädor har sina egna unika knep och utmaningar som måste övervinnas. Når du mållinjen först? Kolla in den fullständiga brädlistan nedan!
• Spökhuset
• Elmore
• Regnbågsfabriken
• Tomrummet

Tjugo spännande minispel
Gumballs fantastiska partyspel har tjugo megaroliga minispel att spela – från arkad-action till knepiga pussel! Om du har särskilda favoriter bland minispelen kan du spela dem om och om igen så mycket du vill i minispelsdelen!

Dina favorit-Gumball-karaktärer
Det skulle inte vara en fest utan ett gäng kompisar! Du kan välja bland sex av dina favorit-Gumball-karaktärer – från familjen Watterson till deras bästa kompisar, inklusive:
• Gumball
• Darwin
• Anais
• Penny
• Carrie
• Tobias

Innan du laddar ner appen, observera att ”Spökhuset” och 5 minispel ingår utan kostnad. Fler brädor och minispel finns att köpa i appen. Köp i appen kostar riktiga pengar och debiteras ditt konto. Om du vill begränsa eller justera vem i din familj som kan göra appköp, och när ett butikslösenord krävs för betalningar i denna (eller någon annan) app kan du göra detta via dina enhetsinställningar.

Skärmbilder