REKLAM
Familjen Happos: Lekstund

Familjen Happos: Lekstund

Familjen Happos

Beskrivning

Ha roligt med familjen Happos när du utforskar deras värld och upptäck många spännande sätt att spela tillsammans i Familjen Happos – Lekstund! Allt från att åka rymdskepp till att
Ha roligt med familjen Happos när du utforskar deras värld och upptäck många spännande sätt att spela tillsammans i Familjen Happos – Lekstund! Allt från att åka rymdskepp till att stjärnorna ordnar dansfest: det är alltid lekdags med familjen Happos i den här annonsfria gratisappen!

・UTFORSKA Familjen Happos safaripark är full av skoj som bara väntar på att upptäckas av dig!
・LEK Med massor av spännande aktiviteter och spel slutar Happos-festen aldrig!
・SKAPA Från att färglägga och bygga din egen raket, till din egen magishow – familjen Happos Lekstund ger dig många olika sätt att uttrycka dig själv på!

TRÄFFA FAMILJEN HAPPOS
Alla dina favorit-Happos är här och redo att spela! Party är redo att vara DJ för sina vänner och Bella gör sig klar för sitt stora uppträdande! Du kan göra vetenskapliga upptäckter med Doc eller hjälpa Striker och Fixit att bygga en fotbollsplan. Och det är bara en del av det hela! Familjen Happos är här; de är redo och väntar på att du ska spela med dem.

UPPTÄCK HAPPOS SAFARIPARK
Det finns sju olika platser i Happos safaripark! Vill du vara stjärnan på scenen? Ta en tur till magishowen för att hjälpa Bella göra ett fantastiskt uppträdande! Eller kanske segla med ett sjörövarskepp och söka efter dolda rikedomar? Kapten Happo är på sitt fartyg och väntar på att du ska komma ombord! Med hemliga labb, tokiga fester och ännu fler platser att utforska – alltid nya överraskningar och sätt att spela på med familjen Happos.

7 platser, inklusive:
• Discofest
• Uppträdande
• Fotbollsarena
• Vetenskapligt experiment
• Resa med rymdskepp
• Piratäventyr
• Bio

TITTA PÅ AVSNITT MED FAMILJEN HAPPOS
Vill du koppla av och titta på ett avsnitt av din favoritfamilj? Familjen Happos är här med dig! Avsnitt med familjen Happos visas på bio varje dag och du kan sitta längst fram med dina favoritfigurer. Avsnitt läggs till regelbundet, så se till att du kommer tillbaka för att se allt nytt vi har att bjuda på!

NYA SÄTT ATT SPELA PÅ
Happos-festen slutar aldrig! Regelbundna uppdateringar medför nya avsnitt och sprillans nya sätt att spela på!

Det är den största Happos-upplevelsen hittills och den enda platsen för såväl nya som gamla fans att besöka för att spela med sina favoritflodhästar! Kom och hitta nya sätt att spela på varje dag i Familjen Happos – Lekstund!

Skärmbilder