REKLAM
Toon Cup 2020

Toon Cup 2020

Cartoon Network

Beskrivning

Spela det helt gratis fotbollsspelet Toon Cup 2020! Roa dig med att välja ut ett lag med dina favoritkaraktärer från Cartoon Network – här hittar du Isbjörn från Bara Björnar, Batg
Spela det helt gratis fotbollsspelet Toon Cup 2020! Roa dig med att välja ut ett lag med dina favoritkaraktärer från Cartoon Network – här hittar du Isbjörn från Bara Björnar, Batgirl från DC Superhero Girls och Darwin från Gumballs fantastiska värld. Vässa dina färdigheter och gör mål efter mål för att ta dig till toppen av ledartavlan!

Spelet går ut på att göra mål och samtidigt försvara sitt eget mål. Låt dig inte luras – det är inte så enkelt som det verkar att göra mål när du ställs mot motståndarens tuffa målvakt! Tackla, dribbla, passa och skjut för en chans att vinna! Håll ögonen öppna efter extrema extrakrafter som dyker upp under spelets gång – de kan ge dina spelare viktiga fördelar (eller göra livet surt för dem om din motståndare får tag i extrakraften)! Superfart och en skyddande sköld är bara två exempel på de många extrakrafterna som finns att hämta.


Inget fotbollsspel är komplett utan en domare och det finns väl ingen bättre än Nicole från Gumballs fantastiska värld! Var försiktig – spelar du oschysst kan du åka på en utvisning!

Spelet är kul och frenetiskt. Det är grymt roligt att styra spelarna och tävla i turneringen! Vässa dina färdigheter och visa vem som bestämmer på planen.

BYGG ETT LAG
Sätt ihop ett superlag med hjältar från populära Cartoon Network-serier som till exempel:

·      Bat Girl och Mirakelkvinnan från DC Super Hero Girls
·      Craig och Kelsey från Craig - bäckens kung
·      Fyrarm och XLR8 från Ben 10
·      Robin, Cyborg och Raven från Teen Titans Go!
·      Apple och Onion från Apple och Onion
·      Finn och Jake från Äventyrsdags
·      Gumball och Darwin Gumballs fantastiska värld
·      Blomman, Bubblan och Buttran från Powerpuffpinglorna
·      Grizz, Panda och Isbjörn från Bara Björnar
·      Mao Mao och Klabbe Grävling från Mao Mao: Godhjärtade Hjältar

Bygg ett oslagbart lagg genom att noggrant välja spelare utifrån deras krafter och värden såsom precision, hastighet och skottstyrka. I år välkomnar Toon Cup Mao Mao and Klabbe Grävling från Mao Mao och andra sprillans nya spelare.

VÄL LAND
Välj från en världsomspännande lista av länder och spela i Toon Cup för din chans att bli en fotbolls-världsmästare! Spela matcher och gör mål för att tjäna poäng och kämpa dig till toppen av ledartavlan.

KLARA DAGLIGA UTMANINGAR
Med så många saker att låsa upp kommer du att behöva fler mynt. Därför har vi i år infört Dagliga utmaningar! Varje dag bjuder på tre nya utmaningar som du kan klara av för att tjäna mynt. Håll ett öga efter dem på hemskärmen! Här är några exempel:
·Gör 2 mål med Bubblan från Powerpuffpinglorna.
·Gör 5 tacklingar i en Turnering.
· Passa till en lagkamrat 6 gånger i en Turnering.

Skärmbilder