REKLAM
Toon Cup 2019

Toon Cup 2019

Cartoon Network

Beskrivning

Skjut, tackla och gör mål i Toon Cup – det helt gratis fotbollsspelet! Roa dig med att välja vilka av dina favoritkaraktärer från Cartoon Networks serier som ska vara med i den ult
Skjut, tackla och gör mål i Toon Cup – det helt gratis fotbollsspelet! Roa dig med att välja vilka av dina favoritkaraktärer från Cartoon Networks serier som ska vara med i den ultimata fotbollsturneringen! Du kan spela matcher och vinna turneringar för att tjäna poäng. Vässa dina färdigheter och kämpa på med ditt lag för att ösa in mål och ta dig till toppen av ledartavlan!

Spelet går ut på att göra mål och samtidigt försvara ditt eget mål. Låt dig inte luras – det är inte så enkelt som det verkar att göra mål när du ställs mot motståndarens tuffa målvakt! Tackla, dribbla, passa och skjut för en chans att vinna! Håll ögonen öppna efter extrema extrakrafter som dyker upp under spelets gång – de kan ge dina spelare viktiga fördelar (eller göra livet surt för dem om din motståndare får tag i extrakraften)! Superfart och en skyddande sköld är bara två exempel på de många extrakrafterna som finns att hämta.

Inget fotbollspel är komplett utan en domare och i år välkomnar Toon Cup Nicole från Gumballs fantastiska värld till posten! Var försiktig – spelar du oschysst kan du åka på en utvisning!

Spelet är kul och frenetiskt. Det är grymt roligt att styra spelarna och tävla i turneringen! Vässa dina färdigheter och visa vem som bestämmer på planen.

Skärmbilder