REKLAM

Beskrivning

Det här är Toon Cup, det alldeles gratis fotbollsspelet från Cartoon Network! Sätt ihop ett drömlag med Darwin från Gumballs fantastiska värld, Raven från Teen Titans Go! , Jake fr
Det här är Toon Cup, det alldeles gratis fotbollsspelet från Cartoon Network! Sätt ihop ett drömlag med Darwin från Gumballs fantastiska värld, Raven från Teen Titans Go! , Jake från Äventyrsdags och mängder av andra favoritkaraktärer. Uppbåda alla dina krafter och jobba med ditt lag för att göra mål och ta dig till toppen av ledartavlan i den största Toon Cup-turneringen hittills! Det här är mer än bara ett spel – det här är Toon Cup!

BYGG ETT LAG
Vem blir lagkapten och vem får stå i mål? Det är du som bestämmer! Sätt ihop ett oslagbart lag genom att kombinera spelare utifrån deras egenskaper och förmågor.

· Supergirl och Wonder Woman från DC Super Hero Girls
· Craig och Kelsey från Craig - bäckens kung
· Fyrarm och XLR8 från Ben 10
· Cyborg och Raven från Teen Titans Go!
· Apple och Onion från Apple och Onion
· Finn och Jake från Äventyrsdags
· Gumball och Anais från Gumballs fantastiska värld
· Blomman och Bubblan från Powerpuffpinglorna
· Panda och Isbjörn från Bara babybjörnar.
· Klabbe Grävling från Mao Mao: Godhjärtade Hjältar

VÄLJ LAND
Skapa fotbollshistoria med ditt favoritland! Välj från en världsomspännande lista av länder och spela i Toon Cup för din chans att bli en fotbolls-världsmästare! Spela matcher och gör mål för att tjäna poäng och kämpa dig till toppen av ledartavlan.

GÖR MÅL
Spelet går ut på att göra mål och samtidigt försvara sitt eget mål. Låt dig inte luras – det är inte så enkelt som det verkar att göra mål när du ställs mot motståndarens tuffa målvakt! Tackla, dribbla, passa och skjut för en chans att vinna! Håll ögonen öppna efter extrema extrakrafter som dyker upp under spelets gång – de kan ge dina spelare viktiga fördelar (eller göra livet surt för dem om din motståndare får tag i extrakraften)! Superfart och en skyddande sköld är bara två exempel på de många extrakrafterna som finns att hämta.

OFFLINE-LÄGE
Spela på språng utan en internetanslutning. Se bara till att ladda ner spelet till din enhet först.

LÅS UPP FOTBOLLAR, FOTBOLLSKIT, ARENOR OCH KARAKTÄRER
Det finns massor av saker att låsa upp, såsom statistikuppgraderingar, speciella arenor, fotbollskit och drösvis med fotbollar! För att inte nämna att du kan låsa upp Batgirl från DC Super Hero Girls och andra exklusiva karaktärer!

KLARA DAGLIGA UTMANINGAR
Med massor med upplåsbart att välja bland kommer du att behöva extra poletter! Genomför dagliga utmaningar för att tjäna poletter.


***** Nyheter *****

Lås upp sprillans nya spelare!!
Utöka ditt lag genom att låsa upp Mordecai och Rigby från Regular Show, Batman från Teen Titans Go! och andra helt nya spelare!

Massor av häftigt upplåsbart innehåll!
Det blir ännu roligare. Upptäck nya kitfärger, fotbollar, karaktärspaket och andra upplåsbara prylar.

Ge dig ut på Toon Cup-uppdrag!
Ett helt nytt sätt att uppleva Cartoon Network-fotbollens dramatiska och kaotiska värld. Mycket står på spel när dina favoritkaraktärer kämpar på planen. Varje berättelse är full av utmaningar, knasigt väder och andra överraskningar! Blända från Powerpuffpinglorna gör sin debut på planen tillsammans med Bubblan, Blomman och Buttran när de tar sig an Mojo Jojo! Men det är inte allt – se upp för matapokalypsen när Gumball och Richard spelar i Matboll-uppdragen.

Nya turneringar!
Förbered dig inför nya liveturneringar. Välj land och skjut, tackla och sparka bollen i mål på din väg till toppen av ledartavlan.

Skärmbilder