REKLAM

Beskrivning

Fotbollen är tillbaka, större än någonsin! Spela Toon Cup 2022, det helt kostnadsfria fotbollsspelet! Välj dina favoritkaraktärer från Cartoon Network, som Darwin från Gumballs fan
Fotbollen är tillbaka, större än någonsin! Spela Toon Cup 2022, det helt kostnadsfria fotbollsspelet! Välj dina favoritkaraktärer från Cartoon Network, som Darwin från Gumballs fantastiska värld, , Bubblan från Powerpuffpinglorna och Apple från Apple & Onion. Uppbåda alla dina krafter och jobba med ditt lag för att göra mål och ta dig till toppen av ledartavlan i den största Toon Cup-turneringen hittills!

BYGG ETT LAG
Bygg ett oslagbart lag genom att omsorgsfullt välja spelare baserat på deras statistik och krafter. I år välkomnar Toon Cup splitternya spelare som Jessica från Craig – bäckens kung, Elliott och Mo från Elliott från jorden och Beast Boy från Teen Titans Go! Det finns massor av karaktärer att välja bland, inklusive:

· Craig och Kelsey från Craig - bäckens kung
· Fyrarm och XLR8 från Ben 10
· Cyborg och Raven från Teen Titans Go!
· Apple och Onion från Apple och Onion
· Finn och Jake från Äventyrsdags
· Gumball och Anais från Gumballs fantastiska värld
· Blomman och Bubblan från Powerpuffpinglorna
· Panda och Isbjörn från Bara Björnar
· Klabbe Grävling från Mao Mao: Godhjärtade Hjältar

VÄLJ LAND
Välj från en världsomspännande lista av länder och spela i Toon Cup för din chans att bli en fotbolls-världsmästare! Spela matcher och gör mål för att tjäna poäng och kämpa dig till toppen av ledartavlan.

GÖR MÅL
Spelet går ut på att göra mål och samtidigt försvara sitt eget mål. Låt dig inte luras – det är inte så enkelt som det verkar att göra mål när du ställs mot motståndarens tuffa målvakt! Tackla, dribbla, passa och skjut för en chans att vinna! Håll ögonen öppna efter extrema extrakrafter som dyker upp under spelets gång – de kan ge dina spelare viktiga fördelar (eller göra livet surt för dem om din motståndare får tag i extrakraften)! Superfart och en skyddande sköld är bara två exempel på de många extrakrafterna som finns att hämta.

SPELA TOON-SERIER
Upptäck det nya spelläget Toon-serier. Skapa ett lag och spela mot Super Squads! Vinn matcher för att tjäna poäng och genomför de olika serierna! Varje serie har sin egen häftiga trofé – kan du vinna dem alla?

LÅS UPP FOTBOLLAR, ARENOR OCH KARAKTÄRER
Det finns massor av karaktärer att välja bland, inklusive statistikuppgraderingar, tematiska arenor och drösvis med fotbollar! För att inte nämna att du kan låsa upp exklusiva karaktärer som splitternya Elliott från jorden!

KLARA DAGLIGA UTMANINGAR
Med massor med upplåsbart att välja bland kommer du att behöva extra mynt! Genomför dagliga utmaningar för att tjäna mynt.

Skärmbilder