REKLAM
Make and Race 2

Make and Race 2

Boomerang

Beskrivning

Boomerang Make and Race 2 har allt du älskade med den ursprungliga Make and Race, bara ÄNNU HÄFTIGARE! Det klassiska spelet är tillbaka med nya karaktärer, nya bilar, nya banor och
Boomerang Make and Race 2 har allt du älskade med den ursprungliga Make and Race, bara ÄNNU HÄFTIGARE! Det klassiska spelet är tillbaka med nya karaktärer, nya bilar, nya banor och MASSOR med nya sätt att skräddarsy ditt fordon och skapa den bästa möjliga racerbilen! Välj från grupper av dina favoritkaraktärer på Boomerang, skapa varje centimeter av din bil och ge dig sedan ut på tävlingsbanan med skoj och kontroll!

SKAPA
I Boomerang Make and Race 2 tävlar du inte bara med dina bilar, du skapar dem exakt hur du vill ha dem! Först väljer du din kaross, från eleganta racerbilar till grova pansarvagnar och mer därtill! Sedan kommer hjulen: Vill du ha chokladmunkar som framhjul? Kör på! Föredrar du klassiska bildäck? Inga problem, du kan mixa och matcha! Hjulen klara? Dags för FÄRGEN! Spraymåla din bil i vilka färger och hur många färger du vill – gör den till din egen. Men det är INTE ALLT! Skräddarsy din bil med olika tillbehör, allt från raketmotorer och ballonger till akvarier, och ta det ännu längre med dekaler med dina favoritkaraktärer på Boomerang! Du kan till och med skapa flera bilar så att du har en ny look för varje tävling!

TÄVLA MED DEN
När din drömbil är klar är det dags att tävla! Slåss mot andra förare på vilda och knasiga banor fulla med höghastighetssträckor och enorma kullar och ramper för en EPISK upplevelse. Se hur snabbt du kan ta dig igenom banan, köra om dina konkurrenter och samla lass. Det finns fem roliga tävlingar att utforska, var och en av dem med tre olika banor att övervinna! Med allt från rofyllda gröna skogar till tropiska öar och mäktiga städer finns det alltid något nytt att se!

VÄLJ DITT LAG
Dina favoritkaraktärer på Boomerang är här och redo att tävla! När du har skapat din bil måste du välja vem som ska köra den mot seger på banan. Ta en titt på listan med lag nedan och hitta dina favoriter!

∙ Scooby-Doo och Shaggy från Scooby-Doo!
∙ Tom och Jerry från Tom och Jerry-programmet!
∙ Taz och Daffy Anka från nya Looney Tunes!
∙ Snurre Sprätt och Gråben från nya Looney Tunes!
∙ Dick Dastardly och Muttley från Fartdårarna!

SAMLA BILAR
Make and Race 2 har fler bilar än någonsin tidigare! Det finns massor att låsa upp och skräddarsy, från eleganta bilar till flygande tefat och piratskepp med hjul, och SÅ MYCKET MER! Du vet aldrig vad du kommer att låsa upp härnäst, så fortsätt med din samling och skapa ditt nästa tävlingsmästerverk.

LÅS UPP BANOR
Med fem tävlingsvärldar och tre banor på var och en av dem finns det massor med rutter att dundra igenom! En kamp mot klockan för att slå ditt rekord och ligga före dina konkurrenter. Fortsätt att tävla så låser du upp fler banor! Kan du låsa upp dem alla och bli en tävlingsexpert?

TJÄNA UPPGRADERINGAR
Fortsätt att samla mynt medan du tävlar för att tjäna nya uppgraderingar och anpassningar för dina fordon! Det finns massor av häftiga och roliga bildelar att låsa upp, så du kommer alltid att ha nya sätt att förbättra din bils utseende! Från stekpannor och festhattar till en ACME-bazooka – du vet aldrig vad du kommer att låsa upp härnäst!

Skärmbilder