REKLAM
Boomerang All Stars

Boomerang All Stars

Boomerang

Beskrivning

Boomerang All Stars tävlar om att vinna All Stars Cup, men vilket lag kommer att stå som segrare?

Välj ditt alldeles eget Boomerang-lag och förbered dig på att leda det genom s
Boomerang All Stars tävlar om att vinna All Stars Cup, men vilket lag kommer att stå som segrare?

Välj ditt alldeles eget Boomerang-lag och förbered dig på att leda det genom sju sensationella sportevenemang, inklusive helt nya fotbollsspel! Kan du få ditt team till toppen av ledartavlan? Alla dina favoritstjärnor från Boomerang finns att spela med, däribland karaktärer från Va' Cool Scooby-Doo!, Tom & Jerry, New Looney Tunes, Familjen Happos, Kanincula, Dorothy och trollkarlen från Oz och Knasiga Lopp! Låt spelen börja!

STAR STRIKER
Senaste nytt på Boomerang All Stars! Ta dig an en unik fotbollsutmaning där du ska skjuta på en måltavla som rör sig runt i målet. Kan du skruva bollen förbi målvakterna och maxa poängen?

SUPERMÅLVAKT
Senaste nytt på Boomerang All Stars! I Supermålvakt måste du blockera ett regn av fotbollar som skjuts från kanoner. Släpp inte förbi en enda och håll huvudet kallt när fotbollarna verkligen börjar flyga.

BASKET-ZORB
Basket-Zorb är basket med en alldeles speciell knorr – det är en sport där du slam-dunkar dig själv! Sikta med bollar som innehåller dina favoritkaraktärer från Boomerang och försök att sätta så många mål som möjligt. Kan du maxa poängen?

STRANDSTYLTNING
Klara, färdiga, stylta! Studsa från badboll till badboll i denna styltstafett. Var noga med att få till rätt vinkel och tajming på hoppet och försök att inte hamna i vattnet!

RAKETRACKET
Skjut med topspin för toppoäng i Raketracket! Åk på en raketdriven skateboard medan du försöker slå in tennisbollar i målet. Se bara till att undvika bowlingkloten.

INNERTUBSRACE
Dags att ge dig ut på vågorna! Åk en innerslang längs en häftig vattenbana fylld med hopp, hinder och härliga överraskningar. Se hur snabbt du kan ta dig igenom banan och försöka att få högsta poäng. Klara, färdiga, plask!

FRITT FALL
Susa genom luften full av mod! Hoppa fallskärm och försök att samla alla guldringar på vägen ner mot marken, men se till att undvika fåglarna, lådorna och flygplanen. Kan du landa mitt i måltavlan på slutet?

Skärmbilder