REKLAM
Omnitrix Hero

Omnitrix Hero

Ben 10

Beskrivning

Använd Ben 10s aliens till att slå, sparka och krossa en oändlig armé av robotfiender i detta Omnitrix Hero-äventyr! Förvandla dig till Facklan, XLR8 och Shock Rock för att ta dig
Använd Ben 10s aliens till att slå, sparka och krossa en oändlig armé av robotfiender i detta Omnitrix Hero-äventyr! Förvandla dig till Facklan, XLR8 och Shock Rock för att ta dig an Åke Ångas robotar i blixtsnabba, episka strider. Tajma dina attacker till perfektion för maximal skada.

Enkla tryckkontroller gör det lätt att ge sig rakt in i striden. Men det höga tempot i striderna och de många olika attackerna fienderna kan utföra kommer att utmana både dina reflexer och ditt taktiska tänkande. Samla kugghjul för att uppgradera dina aliens förmågor och göra dem snabbare, starkare och tåligare. Använd deras unika förmågor och försök att sätta ett nytt poängrekord!

MOSA ÅNGROBOTAR
Åke Ånga har släppt lös en armé av steampunk-robotar! Nu måste Ben 10 använda sina alienkrafter för att stoppa dem. Spela som Omni-förbättrade Facklan, XLR8 eller Shock Rock i en strid mot en aldrig sinande mängd robotfiender.

ANDLÖS ACTION
Attackera och försvara med enkla tryck-och-svep-kontroller och lär dig den obevekliga robotarméns unika attackmönster!

MÄNGDER MED UPPGRADERINGAR
Lägg till nya färdigheter till din arsenal. Öka dina värden och bli snabbare och starkare. Lås upp uppgraderingar som ger dig fler fördelar i striden. Varje gång du spelar kan du hitta nya sätt att bli bättre!

GÅ UPP I RANG FÖR MER KRAFT
Har du nått maxnivån? Inga problem! Du kan offra några av dina resurser för att gå upp i rang och bli ännu mäktigare, med nya saker att låsa upp och möjlighet att nå ännu högre nivåer.

Få full koll på Ben 10s aliens och försök att slå ditt poängrekord i Omnitrix Hero!

Skärmbilder