REKLAM
Alien Experience: AR

Alien Experience: AR

Ben 10

Beskrivning

DET ÄR HJÄLTEDAGS! Ben Tennyson värsta fiender är tillbaka och de hotar att ta över världen! Du och Ben måste stoppa dem tillsammans. Förvandla dig till alla 10 av Bens aliens i 36
DET ÄR HJÄLTEDAGS! Ben Tennyson värsta fiender är tillbaka och de hotar att ta över världen! Du och Ben måste stoppa dem tillsammans. Förvandla dig till alla 10 av Bens aliens i 360-graders AR-strider. Upptäck kraften hos Bens nya Omni-förbättrade aliens när du tar dig an fienderna. Kämpa mot skurkarna i förstärkt verklighet med Ben 10 Alien Experience! Låt dig uppslukas av spelet och rollspela som aldrig förr när du blir superhjälten i din egen superberättelse!

UPPSLUKANDE AR-STRIDER
Använd förstärkt verklighet för att omge dig själv med action i 360 grader! Skurkarna angriper från alla håll – bokstavligen – och det är ditt jobb att rädda dagen. Använd din enhet som en radar för att hitta och förgöra aldrig sinande horder av fiender. Kämpa ner arméer av Cirkusfreaks, Väderhuvuden och andra odågor. Ta dig an den psykotiska clownen Zombozo, den muterade brottsbossen Bidrottningen och den Intergalaktiske krigsherren Vilgax i storslagna, dynamiska bossfajter.

ALIENKRAFTER I MÄNGDER
Visst är fienderna många fler än du, men du har Ben 10:s aliens att ta till! Lås upp och förvandla dig till alla tio av Bens otroliga Omni-förbättrade aliens – Fyrarm, Diamantskallen, Facklan, Sländan, Vildrank, Cannonbolt, Grå Dvärgen, XLR8, Overflow eller Shock Rock – och använd deras grymma alienkrafter för att besegra dina fiender.

Upplev Ben 10:s värld i BEN 10 ALIEN EXPERIENCE!

Skärmbilder