REKLAM
Björnsligt Roligt

Björnsligt Roligt

Bara Björnar

Beskrivning

Björndags! Hjälp björnarna ta sig igenom sina vardagliga olycksdrabbade äventyr i sex olika minispel. Gör Panda till stans bästa barista. Utöva mystiska kampsporter med Isbjörn. Sm
Björndags! Hjälp björnarna ta sig igenom sina vardagliga olycksdrabbade äventyr i sex olika minispel. Gör Panda till stans bästa barista. Utöva mystiska kampsporter med Isbjörn. Smaka på marknadens mat med Grizz. Se hur höga poäng du kan få i varje spel!

BEMÄSTRA MINISPELEN
• Fixade foton – Använd dekaler för att maxa Pandas selfies. Ta en selfie av Panda och dra rätt märken till hans ansikte för att få poäng och energi.
• Utflippat – Flippa Isbjörns världsberömda pannkakor tills de är perfekta. Knyck till med enheten för att flippa pannkakan. Snabbare knyck ger högre flippar. Gör så många flippar du kan – men träffa inte taket!
• Hjulkul – Styr Grizzly mot segern i en segway-tävling. Luta din enhet för att styra segwayn och passera kontrollstationer för att få energi. Se till att hålla dig på vägen för högsta fart!
• Smakprovskungen – Svep gratis matprover till Grizz på den lokala markanden. Svep upp de smaskiga smakproven till Grizz, men se upp för den dåliga maten – den måste du svepa bort!
• Björnista – Hjälp Panda att lyckas som barista i ett trendigt kafé. Vinkla enheten och tryck på knapparna på skärmen för att fylla rätt koppar med rätt dryck och servera så snabbt du kan!
• Kung fu Björn – Hjälp Isbjörn att klara alla rörelser i hans träningsprogram. Svep tre linjer för att göra en specialmanöver och få energi. Svep linjerna perfekt för ännu fler poäng!

FULL FART MED FLERA SPELARE
Tävla mot dina vänner i flerspelarmatcher! Använd skicka och spela-läget för att se vem som blir den slutliga vinnaren.

LÅS UPP GRYMMA GREJER
Tjäna mynt medan du spelar och använd dem till att låsa upp roliga kläder, tillbehör och dekorationer för varje spel.

Roa dig kungligt med en mängd olika minispel med Grizz, Panda och Isbjörn i BJÖRNSLIGT ROLIGT!

Skärmbilder